Welcome to new me..

July 13, 2008 at 4:19 am Leave a comment

Huh.. sebuah kesenangan gw yang entah sejak kapan, menulis, dan gw selalu terkena kondisi kemalasan yang amat sangat sehingga tulisan gw hanya menjadi sebuah tulisan di kepala aja.. Gw harap sih sekarang bisa melebarkan sayap ke log, walaupun i don’t really know what to insert, yet..

Well. welcome to new world, gw ga berharap muluk-muluk atas blog ini, ga kayak Raditya Dika sih.. tapi mudah-mudahan bisa bikin gw ga malas mikir dan punya suatu tempat untuk diisi.. He..

Entry filed under: private. Tags: .

Why we Love who we Love

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Recent Comments

Categories

July 2008
M T W T F S S
    Aug »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

%d bloggers like this: